SUP – Stand Up Paddle

SUP – Stand Up Paddle

Urban Paleo Center erbjuder under sommarmånaderna en unik upplevelse mitt i naturen. SUP står för ”Stand Up Paddle boarding”. Det innebär att man står upp på en bräda och paddlar med en enbladig paddel. Det är lätt att komma igång, brädorna är stabila och du kommer inte att ramla i vattnet (dock inget vi garanterar, men det händer sällan!). Det förenar meditativ träning för såväl kropp som sinne med en unik naturupplevelse där vi glider fram på lugnt, stilla vatten. Paddla i din egen takt och vila när du vill, långsamt eller snabbt det är upp till dig. Att paddla SUP är ett effektivt sätt att stilla sitt sinne och komma ned i varv.

VI HAR AVSLUTAT SÄSONGEN 2018 och HÄLSAR ER VARMT VÄLKOMNA ÅTER I MAJ 2019! 

 

  • VIKTIGT INNAN DU BOKAR:
  • Du måste vara simkunnig!
  • Max vikt 110 kg
  • Vid dåligt väder ställer vi in, avbokningspolicyn på 24 timmar gäller inte oförutsedda väderändringar. (Dvs. oväder, för kallt eller för blåsigt!)
  • Vid första tillfället utgår vi alltid från badet i Storvad, Gamla Uppsala, vi träffas på plats om inget annat anges.

 

Du kan även boka SUP för större sällskap, företaget, möhippan eller kompisgänget. Kontakta oss för en offert.

 

 

Vi tillhandahåller med SUP, paddel, leach, flytväst samt en vattentät mobilväska. Du bör ha med dig ombyteskläder, handduk, vattenflaska (matsäck om du vill). Tillåter vädret kan man paddla i badkläder, annars har man oftast vanliga träningskläder.