Facebookpinterestlinkedininstagram
Nystart på bloggen som legat i träda senaste månaderna och nystart i livet med nytt ÅR och allt!

 

Jag undrar om det finns någon i vårt avlånga land som inte tänkt tanken att ”i år ska jag minsann göra X” eller ”i år ska jag minsann sluta göra Y”?

De flesta av oss använder oss av just årsskiftet för att hitta motivation att göra förändringar i våra liv.

Jag är givetvis inget undantag. Och här nedan delar jag med mig av mina intentioner för 2019:

 

BLOGGEN

Bloggen passar ju bra att nämna först, där jag tänker att jag ska skriva och uppdatera lite oftare i år. Jag älskar verkligen att skriva – och hälsa och välbefinnande är mitt stora intresse i livet! När jag ändå har en plattform där jag kan kombinera båda, så är det väl ändå mest dumt att inte nyttja den oftare?! Hur ofta jag ska uppdatera har jag däremot inte satt några krav för, risken är att det då blir ett stressmoment och det vore också mest dumt. Så lite då och då, men inte alltför sällan helt enkelt.

ROLIGHETER

Jag har också som intention att detta året unna mig roligheter: gå på bio, konserter, utställningar, föreläsningar, restaurang, work-shops, spa, osv. Vi såg Bohemian Rhapsody på familjens obligatoriska juldagsbio och jag blev alldeles tagen. Mycket Queen i mina högtalare sedan dess. Och det finns verkligen mycket att göra och uppleva som inte ens kostar något! Min plan är att kolla upp allt som händer i stan 2019 och boka in sånt som känns intressant och rimligt redan nu. Skriva in det i kalendern så att det blir av!

 

GÖRA INGENTING

Min tredje intention för 2019 är att ännu mera göra ingenting! Jag hade det på agendan redan inför nyår 2018… Det gick käpprätt åt skogen nästan hela året, då jag hade fullt upp dygnet runt och var så effektiv att jag uträttade saker även när jag sov… Men så sista kvartalet fick jag några knuffar från oväntade håll och plötsligt lärde jag mig hur man gör när man gör ingenting. Alltså bara är. Och det är ljuvligt! Synd att det skulle ta nästan 44 år tills jag började lära mig detta konststycke – och framförallt fortfarande är allt annat än fullärd i ämnet!

 

MÅ BRA BEHANDLINGAR

Sist men inte minst tänker jag att jag (liksom 2017 och 2018) även detta år ska unna mig massage eller andra behandlingar varje månad – det kan jag verkligen rekommendera dig att ha som nyårslöfte om du nu inte kan komma på några egna! Boka in hela vårens behandlingar redan nu, så är det mer troligt att du faktiskt kommer iväg.

 

Vad har du för löften, mål och intentioner för 2019?

Sluta röka och börja träna brukar vara vanliga till nyår. Gymmen är alltid överfulla i januari. Rökavvänjningskurserna likaså. Men när du kommer tillbaka i mars har du hela stället för dig själv! Varför är det så kan man undra? Varför är det ofta så svårt att hålla de där orden man uttalar på nyårsafton?

Jag har tidigare skrivit om hur du lyckas med dina nyårslöften och att etablera nya vanor här på bloggen.

Läs mer om det HÄR, HÄR och HÄR.

 

Förhoppningsvis dröjer det nu inte så länge tills nästa inlägg, om jag nu lever som jag lär, haha, så länge passar jag på att önska dig

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR OCH EN FANTASTISK START PÅ 2019!

 

Facebookpinterestlinkedin