Facebookpinterestlinkedininstagram

sky-383823_1920.jpg

Sommaren är i full gång och Urban Paleo Center utvecklas som aldrig förr! Det är inget ni märker något av, åtminstone inte här på bloggen – ÄNNU…!

Jag tar mig lite välbehövd semester från bloggandet i några veckor till och sedan drar jag igång med nya friska tag och då ska ni få reda på alla spännande planer och idéer som jag smider på min kammare. Vilken cliffhanger va!?

Tills dess hoppas jag att ni alla njuter av sommaren och tar till vara på solens strålar – de är ju fullproppade med vitamin D! Och jag hoppas också att ni fyller er semester med roliga aktiviteter och välbehövd vila och återhämtning. Varvar härliga badutflykter med böcker i hängmattan helt enkelt!

Själv har jag just läst ut min sommarpresent  ”Konsten att njuta av Livet och ändå få saker gjorda” av Olof Röhlander. Intressant läsning som många gånger fick mig att tänka till lite igenkännande och andra gånger med fasa. En hel trave med andra böcker ligger och väntar på mig, det är nämligen det som är semester för mig – att få tid och ro att läsa!

Vad är sommar och semester för er? Vad njuter ni av att göra när ni är lediga?

Facebookpinterestlinkedin