Facebookpinterestlinkedininstagram

 

 

Från och med första februari har vi den stora äran att få välkomna Kinesiologen Sören Ryholm som ny medarbetare på Urban Paleo Center!

Därmed vidgar och breddar vi utbudet på Urban Paleo Center och vi kommer genom Sören att få spetskompetens i bland annat att komma åt grundorsakerna till obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen som tex:

Överkänslighet, allergi, mag- och tarmproblem, IBS.

Värk, inflammationer, huvudvärk och migrän

Stress, fertilitet, klimakteriebesvär och hormonproblem.

Balansera pH-värdet och förbättra ämnesomsättningen.

Avgiftning: bakterier, parasiter och borrelia mm.

Idrottsskador, rygg-, knä- och fotproblem mm.

Immunförsvar och näringsbehov.

Problem som vi redan idag behandlar, men som vi nu kommer att få ytterligare hjälp att snabbt komma till kärnan med orsaken till symptomen.

Vi hjälper förstås även friska och redan högpresterande kunder att nå högre och må ännu bättre!

 

Sören Ryholm

 

Sören är utbildad Holografisk Kinesiolog vid Kilmaninstitutet och är en inbiten idrottsman och aktiv som längdskidåkningsinstruktör i Uppsala Vasaloppsklubb. Han har även ett förflutet som fotbolls- och hockeyspelare i Avesta. Han kom in på kinesiologi då hans egen hälsa sviktade och han blev hjälpt av denna behandlingsform. Sedan dess har han ägnat sig åt att studera kinesiologi och att hjälpa andra med sina behandlingar – både då det gäller hälsoproblem och för att optimera idrottsprestation.

Vi firar denna värvning med ett öppningserbjudande där vi erbjuder TVÅ behandlingar till priset av en. Läs mer om Kinesiologi eller boka tid för att se hur Sören kan hjälpa just dig – HÄR!.

***

 

 

Facebookpinterestlinkedin