Kostrådgivning

img_3879

KOSTRÅDGIVNING

Urban Paleo Centers hälsofilosofi ligger i ren och naturlig mat som våra kroppar tål och är gjorda för att äta. Vi förespråkar en kost fri från socker, mejerier, spannmål och gluten, rik på fett och näring, fattig på kolhydrater, men väldigt god och mättande!

Vår kostrådgivning lär dig hur du kan äta dig smal och frisk med naturlig mat, med långsiktiga resultat, utan hunger eller sug. Ger du kroppen det den vill ha, i form av rätt bränsle, så kommer den att svara positivt och du kommer att uppnå din idealvikt, få mer energi, bli friskare, pigg och uthållig och klara av vardagen mycket lättare.

.

bokatid_vit_morkbakgrund_120px

.

Innan ditt första besök bör du fylla i vår hälsoenkät. Det tar mellan 20-30 minuter och allt du behöver göra är att klicka på länken för ”hälsoenkät” nedan, eller om du hellre vill skriva på ett papper med en penna så skicka ett mejl så mejlar vi över enkäten för dig att skriva ut och sedan scanna tillbaka innan ditt första besök. Det är frågor som berör din träning, kost, sömn och vardag. Detta för att vi ska kunna skapa oss en bild av vem du är, vilket liv du lever och vilka behov du kan tänkas ha när det gäller kost.

456750.jpg

.

 

Hur Går Det Till?

Innan ditt första besök för kostrådgivning så bör du ha fyllt i hälsodeklarationen, då tjänar du nämligen dyrbar tid, eftersom vi läser den innan vårt möte och kan gå direkt på de områden du vill och behöver fokusera på. Vill du t.ex. ha bättre resultat av din träning, bukt med en krånglande mage, vill du gå ner i vikt eller bara optimera din kost för en bättre vardag? Beroende på om du redan idag äter någon form av lågkolhydratkost, eller bara är nyfiken på vad det innebär att lägga om din kost, skräddarsyr vi sedan tillsammans rätt kosthållning som passar just dig efter dina förutsättningar och dina mål, samt har kontinuerliga uppföljningar under resans gång. Under ett eller ett antal tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug, och du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå ditt mål.

Vi erbjuder även kostrådgivning online via Skype eller per telefon.

.

Vi samarbetar med CookEat: God och nyttig mat – varje dag!

 En online tjänst för dig som behöver hjälp med planering och inspiration när det gäller vardagsmaten.

Klicka HÄR eller på ikonen nedan för att läsa mer:

 

KOSTRÅDGIVNING

.

Vår kostrådgivare har gått den, av kroppsterapeuternas yrkesförbund godkända, utbildningen till Certifierad Kostrådgivare på Paleo Institute som har internationellt marknadsledande utbildningsprogram inom Paleolivsstil, evolutions- och funktionsmedicin. Paleo Institute är också en kunskaps- och inspirationsresurs gentemot skolor, myndigheter, sjukvård och privata aktörer inom exempelvis hälso- och träningsbranschen med sin höga nivå på vetenskaplighet och gedigen klinisk erfarenhet som grund.