Massage

img_3879

MASSAGE

Vi erbjuder Svensk Klassisk Massage samt Triggerpunktsbehandling på Urban Paleo Center.
Med strykningar och knådningar behandlas musklerna på djupet och en läkande och avslappnade effekt uppnås. Värk och spänningar kan behandlas men även tillstånd av svullnad beroende på dålig lymfcirkulation kan förbättras med massage. När massage används i friskvårdande syfte eller i rehabilitering kombineras den ofta med t.ex. triggerpunktsbehandling och stretching. Genom den beröring som sker vid massage frigörs också de hormon som gör att vi kan slappna av och känna lugn och ro. Massage kan således både användas i läkande och lugnande syfte.

bokatid_vit_morkbakgrund_120px

Hur Går Det Till?

I svensk klassisk massage bearbetar massören kroppens muskler med händerna direkt på huden, vi kallar det ”muskelmassage”. Vi använder ren ekologisk massageolja för bästa effekt och för att massagen skall bli behaglig och följsam.

Du får handduk på dig och ligger på en massagebänk med mjukt underlag, det skall vara bekvämt och du kommer att känna att du är i trygga händer. Ibland använder vi lugn, avslappnande bakgrundsmusik.

Vår vanligaste behandlingar är en klassisk helkroppsmassage i 60 minuter, eller en mer fokuserad behandling av triggerpunkter i dina problemområden.

Bäst förebyggande och friskvårdande effekt får du om du bokar in regelbundna behandlingar, vi rekommenderar minst en gång per månad. Fråga oss, så ger vi er råd om vilken massagemetod som passar just dig.

.

svensk klassisk massage uppsala

.

Vår massör är certifierad av SFKM (Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin) och utbildad Massageterapeut hos Friskvårdsgruppen.