Sagt om oss

SAGT OM OSS

 

MASSAGE


”Jätteduktig massör som verkligen gav valuta för pengarna. Henne kommer jag att återvända till.”

”Jättebra massör precis vad jag behövde för axlar, skuldra o nacke, jag återkommer.”
Mycket trevlig massör som frågade hur jag ville ha massagen och för övrigt var tyst så jag kunde njuta.”

Letsdealkunder hösten 2017

”Lika bra som förra gången, det är helt otroligt! 

4,91/5 har du i snitt! Det är jätte bra!!”
Niklas Olshagen, Letsdeal

”Tusen tack för den bästa massagen jag och sambon någonsin fått! All hans kända ryggvärk är borta och mina spända muskler har äntligen intagit viloläge. Vi ses igen!”

Malin Persson

”Tack det gjorde du bra!”

Aurora Segle

”Det var den bästa massagen jag har någonsin haft. Cecilia gick noggrant igenom varje knut jag hade i hela kroppen. Efteråt kände jag lättnad, särskilt i mina axlar och nacke som vanligtvis är spända. Jag var så nöjd att jag köpte ett paket på tre ytterligare behandlingar. Vi ses snart, Cecilia!”

Irina Velikyan

”Skön och proffsig massage som verkligen gjorde nytta för trötta och spända muskler!”

Marianne Sonesson Nilsson

”Superbra massage! Känner mej som ny efter alla spänningar som masserats bort!”

Lena Gustafsson

FÖRELÄSNINGAR

”Jag vill tacka för en intressant och välmatad och inspirerande föreläsning-diskussion kring Paleo-LCHF-kost.

Tack än en gång för igångsparken! Jag kommer också att rekommendera ditt företag för mina vänner och bekanta.”

Stina Lindhagen

”Cecilia har under hösten 2017 varit hos oss på Gamla Uppsala Buss och funnits tillgänglig för att ge råd om hälsa, kost och ergonomi samt gett massage och träningstips till all vår personal; både bussförare, teknisk personal och administrativ personal. Cecilia har även medverkat i viss rehabilitering av personal och föreläst om hälsa och ergonomi på vår bussförarutbildning. Vi har varit mycket nöjda med Cecilia och rekommenderar henne gärna till liknande uppdrag.”

Eva Pettersson, Trafikchef Gamla Uppsala Buss

 

COACHING

”Jag är så tacksam över all kunskap som mognat fram i mig kring min egen person efter coachingen. Med hjälp av Cecilias professionalitet har jag nu fått insikter som gör mig lugnare och mer medveten i vardagen. Det känns tryggt med en coach som även har så stor kompetens inom andra områden som har med välbefinnande att göra. Det ger mig känslan av att bli sedd i min helhet och följden blir att mitt uppnådda mål känns mer komplett.
Jag skall definitivt vända mig till Urban Paleo Center snart igen.”

Marie Sundelin

”Cecilias varma bemötande har hjälpt mig att komma i kontakt med viktiga insikter om det jag behöver bejaka i mitt liv för att kunna blomstra. Hennes inspirerande livsresa och hennes coaching inger handlingskraft för att ta nästa steg i livet. Jag vill varmt rekommendera henne!

Olivia Florian

”Jag har under en period blivit coachad av Cecilia och hon har hjälpt mig att inse vad som är viktigt i mitt liv just nu och vad jag ska prioritera. Hon har en förmåga att se ”igenom” mig och lyfta de ursäkter som jag har hittat för att inte gå den väg jag önskar. Med Cecilias hjälp har jag nu valt bort det som tog min energi och är mycket gladare!”
Anna Crociani

KOSTRÅDGIVNING

”Du store tid vilken REKORDBRA sammanfattning! Underbart.
Tusen tack för den, för pepp och en grym genomgång av kosten!”
Thérèse Ekberg