"STENÅLDERSLIV PÅ STORSTADSVIS"


Namnet Urban Paleo Center kommer från tanken att vi förmedlar en MODERN VARIANT av stenåldersliv (paleo) som passar sig att leva även i en hektisk storstad (urban) med allt vad det innebär i att jaga och samla sin mat i den lokala matbutiken, att vara utsatt för ständiga intryck, avgaser, kemiska substanser, ensamhet, stress, osv. Allt sådant som stenåldersmänniskan slapp. Att försöka att leva så naturligt som möjligt utan att för den sakens skull göra avkall på människans och teknikens utveckling.

HELHETSHÄLSA

 Paketlösningar i tre utföranden där vi kommer till roten till dina problem och genomför de livsstilsförändringar som behövs för att bli fri från dina symtom.

BEHANDLINGAR

 Manuella behandlingar Kinesiologi, Näringsbehovstester, Spiral Stabilisering & Yinyoga, Svensk Klassisk Massage och Triggerpunktsbehandling.

RÅDGIVNING

 Individuellt anpassad Hälsocoaching,  Kost- och Livsstilsrådgivning  på plats i våra lokaler i Håga, online  eller per telefon.

RETREAT i SJÖSTUGAN

En unik upplevelse där hälsan får stå i centrum, med allt du kan önska dig för att du ska ladda batterierna och slappna av och må bra i kropp och själ.

GRATIS HÄLSOSAMTAL

Är du osäker på om en behandling passar dig eller vill veta mer om en tjänst?
 
Varmt välkommen att boka ett  

GRATIS HÄLSOSAMTAL  

Samtalet är ca 25 minuter och hålls per telefon.

FREEBIE - NYSTART 2022

Brukar du inte få hållbara resultat av dina nyårslöften? Vill du göra en livsstilsförändring men vill inte misslyckas ännu en gång?

Varmt välkommen att se inspelningen av mitt

NYSTARTSWEBINAR

cirka 40 minuter långt